Peotoidud  » Muu

Sealiha juustukoorikus ja hernetamp

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Sealiha on meie tähtpäevadel ikka aukohal. Krõbedasse juustuseemnekoorikusse peidetud liha on maitsekas ja mahlane.
Valmistusaeg: üle 60 min

70–80 minutit + 6–8 tundi leotamiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Pese herned ja jäta 6–8 tunniks külma vette likku. Keeda koos leotusveega hästi pehmeks, u 35–45 minutit. Lisa või ning kooritud ja tükeldatud kartulid. Keeda veel u 20 min, kuni kõik ained on täiesti pehmed. Lisa piim ja sool, kuumuta keemiseni ja tambi pudruks.

2. Pane lihatükid toidukile vahele ja klopi 5 mm paksuseks. Töötle sai, sidrunikoor, juust ja seemned kombainis puruks. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga, kasta mõlemalt poolt jahusse. Klopi munad lahti, kasta lihatükid munasse ja lõpuks purusse.

3. Prae pannil õlis mõõdukal kuumusel 3–4 min mõlemalt poolt kuldpruuniks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa