Peotoidud  » Muu

Kihiline magustoit kohupiima ja kamaga

Keskmine hinne: 3.12 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kama ei saa Eestile nii tähtsal päeval laualt puududa! Täiskasvanud sööjatele võid tarretises kasutada mustasõstraveini.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2,5 tundi külmikus

Kogus: 4 portsjonit
1. Maitsesta kohupiimapasta suhkru, vanillsuhkru ja sidrunimahlaga. Sega hulka kamajahu ja vahustatud koor.

2. Jaga pokaalidesse ja pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi.

3. Leota želatiinilehti külmas vees 10 minutit. Kuumuta paar supilusikatäit mahla keemiseni ja lahusta
selles želatiinilehed. Nirista segades ülejäänud mahlasse. Tõsta marjad õrnalt kohupiimakihile ja nirista ettevaatlikult peale mahl.

4. Pane vähemalt 2 tunniks külmkappi.

HEA TEADA!
Maasika ajal asenda sõstrad värskete maasikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa