Peotoidud  » Muu

Tatrapliinid heeringamarjaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pliinid – slaavi köögist pärit kergitatud pannkoogid – tuleks kerkima panna juba eelmisel õhtul või sama päeva hommikul. Heeringamari kuumade paksude pliinidega on maitsev suutäis ja palju rahakotisõbralikum kui lõhemari või kaaviar.
Valmistusaeg: 20-40 min

25 min + kerkib öö läbi

Kogus: 4 portsjonit
1. Eralda munakollased valgetest. Soojenda 2 dl piima käesoojaks. Lahusta piimas pärm, klopi hulka jahud, munakollased, sool ja sulavõi. Sega läbi ja jäta tainas ööseks või vähemalt kuueks tunniks kerkima.

2. Kuumuta ülejäänud 2 dl piima ja sega tainasse. Sega hulka ka vahustatud munavalged. Prae võis väikesed pliinid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Nirista peale sulavõi. Serveeri hapukoore, hakitud sibula ja heeringamarjaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa