Peotoidud  » Muu

Šokolaadi-apelsinikrõbedik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sega omavahel jahu, jahvatatud mandlid ja tsitruseliste riivitud koor. Näpi juurde külm või ja suhkur. Sega purutaoliseks massiks ja aseta pooleks tunniks külmkappi.

2. Šokolaadikreemi jaoks sulata kastrulis või ja lisa tükeldatud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Vahusta munakollased ja suhkur heledaks vahuks. Kalla šokolaadisegu õrnalt kloppides munavahu hulka. Lisa kohv ja sega ühtlaseks. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega alguses šokolaadisegu hulka pool munavahust. Siis kalla šokolaadisegu teise poole munavalgevahu hulka ja sega õrnalt läbi.

3. Murenda purutainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 160-kraadises ahjus 15 minutit, kuni muutub kuldseks. Lao kaussi kihiti šokolaadikreemi, apelsinisektoreid ja puru. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa