Peotoidud  » Muu

Kilutrühvlid rukkileivaga

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Angelica Udeküll
Peene nimega suupisted, mida on tegelikult lihtne valmistada. Toorjuustusegu võid ka varem valmis teha ja säilitada külmas. Trühvlid veereta riivleivas valmis aga vahetult enne serveerimist, nii maitsevad need
krõbedas kattes kõige paremini. Seistes imab riivleib endasse niiskust ja trühvlid pole enam nii head.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Haki kilud või anšoovised väikesteks tükkideks.

2. Sega toorjuustu ja peeneks hakitud tilliga ühtlaseks massiks. Võta segust teelusikaga väikesed portsud ning veereta neist taldrikule raputatud riivleivas pisikesed trühvlipallid.

Kogus 15 kuni 20 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tuule 08.dets 2016 23:19
Olen sarnast trühvlit teinud heeringaga. Toorjuustule ning kalale lisan ka rohelist sibulat, ning lasen massil üle öö maitsestuda. Leivapuru olen teinud ise Fazeri mustast leivast. Leivakattel luban aga erinevalt sellest retseptist enne trühvli ümber tõmmata, maitsed tulevad imeliselt esile. Poeriivleivalt seda ilmselt ei ootagi.
Angelika 14.veeb 2014 12:29
Väga head! Tõesti väga lihtne valmistada ja lihtne sõprade seas nendega odavat populaarsust võita :)
1