Peotoidud  » Muu

Šokolaadi-kohvi fondant

Keskmine hinne: 2.05 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kuuma ja külma kooslus, pealt küpsenud ja seest sula – selline näeb välja üks korralik fondant. Oluline, et küpsetusaeg oleks täpne. Selle mõnusa magustoidu saad kuni küpsetamiseni valmis teha ja senikaua külmkapis hoida.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + 10–12 minutit ahjus

Kogus: 8 portsjonit
1. Määri 8 väikest vormi võiga ja pane külmkappi, et või tahkuks. Mõne aja pärast määri uuesti, raputa üle kakaopulbriga ja pane uuesti külmkappi. Nii tuleb küpsetis hiljem hõlpsasti vormist välja.

2. Sulata ülejäänud või ja šokolaad vesivannil.

3. Vahusta munad suhkruga. Sega jahtunud šokolaad munadega. Lisa kohv ja lõpuks sega hulka jahu. Jaga segu vormidesse.

4. Nüüd võid vormid sügavkülma küpsetamist ootama panna.

5. Enne serveermist võta vormid sügavkülmast ja küpseta 200-kraadises ahjus 10–12 minutit, kuni on pealt küpsenud ja ääred hakkavad natuke vormi äärtest lahti lööma. Võta ahjust ja lase 1–2 minutit seista. Kummuta taldrikule ja serveeri vanillijäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa