Peotoidud  » Muu

Šokolaadi-nugati semifreddo

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Nagu nimi ütleb, on see poolkülm magustoit. Ja magusasõbrale superhea kreemjas amps, mida iga kell hea sügavkülmast võtta.
Valmistusaeg: kuni 20 min

15 min + 2–3 tundi külmutamiseks

Kogus: 10 portsjonit
1. Määri 1-liitrine piklik vorm võiga ja kata toidukilega.

2. Vahusta munad suhkruga vesivannil heledaks vahuks. Võta vesivannilt ja tõsta nõu jääkülma vette.

3. Sulata vesivannil šokolaad ja sega munavahuga.

4. Vahusta koor ja sega šokolaadimunavahuga. Sega hulka tükeldatud nugat ja jämedalt hakitud pistaatsiapähklid. Vala segu vormi, silu, kata toidukilega ja pane 2–3 tunniks sügavkülma.

5. Enne serveerimist lase 15 minutit toatemperatuuril pehmeneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa