Peotoidud  » Muu

Vürtsikas rabaraberikook

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
See kiirelt ja lihtsasti valmiv kook on parim ahjusoojana külma piimaga. Kogus 12 lõiku.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Pane või potti ja sulata. Sega juurde piim. Tõsta pliidilt.

2. Vahusta mikseriga munad ja suhkur. Nirista sisse või-piima segu ja jätka mikserdamist, kuni mass on ühtlane.

3. Sega kokku nisujahu maitseainete ja küpsetuspulbriga. Sega käsitsi tainasse.

4. Kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (30x40 cm). Tükelda rabarbrid ja puista ühtlaselt koogile. Raputa üle 2 spl suhkruga ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20-25 minutit.

5. Raputa ahjust tulnud kook soovi korral üle tuhksuhkruga. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa