Peotoidud  » Muu

Vanillised tassikoogid mascarpone-kreemiga

Keskmine hinne: 1.7 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Tassikookide kaunistamisel saab mängu panna kogu oma loovuse. 
Kogus: 12 portsjonit
Haki või kuubikuteks ja pane piimaga potti. Kuumuta keskmisel kuumusel kuniks või on sulanud. Tõsta pliidilt. Vahusta munad vaniljesuhkruga ja kui vaht on kohev, nirista sisse või-piima segu ja jätka vahustamist ca 30 sekundiks.
Sega jahu, suhkur, tärklis ja küpsetuspulber omavahel. Sega ettevaatlikult (käsitsi) muna-või segu sisse, võimalikult vähe segades.
Jaga segu 12 muffinivormidesse (nii, et vormid on 2/3 ulatuses täidetud) ning küpseta 175-kraadises ahjus 20-25 minutit. Võta ahjust ja jahuta.
Vahepeal sega kokku kreem. Vahusta koor suhkru ja vaniljeekstraktiga kuniks on tekkinud pehme vaht. Lisa supilusikatäie kaupa toasoe mascarpone ja jätka vahustamist kuniks kõik mascarpone on lisatud ning segu ühtlane. Määri kreem koogikestele.
Valmista värvilisest martsipanist lillekesi, lehti, liblikaid, lepatriinusid ja mesilasi ning tõsta kreemi peale. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K. 04.juuni 2016 22:11
Kahju, et ma kommentaare ei lugenud... Ka minu omad olid väga kõvad ja taigen nägi kahtlaselt liivaküpsiste taigna konsistentsi moodi. Minu jaoks lapse sünnipäeva magustoit rikutud :(
M. 31.juuli 2015 23:06
Tegin selle retsepti järgi ja minu tassikoogid jäid kôvad ja kuivad ja väga väga võimaitselised, nii et otsisin teise retsepti ja tegin uuesti.
1