Peotoidud  » Muu

Kahekordsed tassikoogid šokolaadiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Tassikoogid, mis on hästi kõrged tänu kahele kihile. Tavasuuruses koogikese peale on kreemi sisse istutatud üks minikoogike. Sellest kogusest saad 8 koogikest.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Haki šokolaad. Kalla peale keev vesi ja sega, kuniks šokolaad on sulanud. Jäta jahtuma.

2. Vahusta mikseriga muna ja vaniljeekstrakt. Nirista sisse õli, mikserda veel umbes 30 sekundit. Lisa šokolaadivedelik, mikserda 30 sekundit. Lisa keefir, mikserda 30 sekundit. Lisa suhkur ja mikserda, kuni suhkur on sulanud. Peata mikseri töö.

3. Sõelu kaussi jahu, kakao ja küpsetuspulber. Sega kuivained käsitsi taina sisse, võimalikult vähe segades. Tainas jääb tükiline, kuid kalla see läbi sõela kaussi, tükid lusikaseljaga välja surudes.

4. Täida tainaga 8 normaalsuurusega muffinivormi (3/4 ulatuses) ning 8 mini-muffini vormi. Küpseta suuremaid tassikooke 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit ja väiksemaid umbes 12 minutit. Võta ahjust ja jahuta täielikult.

5. Vahepeal valmista kreem. Mikserda toasoe või vanilliekstraktiga hästi kreemiseks. Sega suhkur ja kakaopulber. Lisa võile koos piimaga ning jätka mikserdamist kuniks suhkur on sulanud.

6. Määri spaatliga suuremad tassikoogid kreemiga. Väiksematel tassikoogikestel määri spaatliga küljed kreemiseks. Pane ülejääv kreem kondiitrikotti, mille otsa on paigaldatud sakiline kondiitriotsik. Pigista kreemi alguses suurtele tassikoogikestele. Tõsta peale väiksem tassikoogike ning pigista ka selle peale kreemi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa