Peotoidud  » Muu

Karamellised Dops mini-juustukoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike küpsisekoogiraamat Autor: Lia Virkus
Väikesed juustukoogid tee valmis 3–4 tundi enne serveerimist. Neid võid valmistada nii väikestesse kohvitassidesse kui ka silikoonist muffinivormidesse, vormidega saab need hästi ka sügavkülma panna. Kui maiustajate hulgas pole väikesi lapsi, lisa natuke Vana Tallinna likööri, mis teeb maiused eriliselt hõrguks. Kogus 8 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + vähemalt 3 tundi kuni üle öö külmas või sügavkülmas

Kogus: 8 portsjonit
1. Vahusta toasoe toorjuust keedetud kondenspiimaga. Lisa vahustatud koor ja vanillsuhkur (soovi korral ka Vana Tallinna liköör) ning sega kreemi hulka.

2. Tõsta iga muffinivormi (või kohvitassi) põhja Dops-küpsis ja laota peale toorjuustukreem. Vajuta peale teine Dopsküpsis ja tõmba noaga pealt ühtlaseks.

3. Hoia vähemalt 3 tundi kuni üle öö külmkapis või sügavkülmas.

4. Kohvitassiga on mugav serveerida otse külmkapist. Sügavkülmast võetud koogid kummuta kohe taldrikutele ja jäta 15–20 minutiks toatemperatuurile sulama. Kaunista granaatõunaseemnete, marjade või lilleõitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa