Peotoidud  » Muu

Ceviche lõhe ja krevettidega

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Laimi happesus muudab mereandide maitset sedavõrd, et toorest kala taldrikul ei oska nii mõnigi kahtlustada. Võid roa maitset ümardada vähese õliga, kuigi originaal näeb seda tervislikku rooga tunduvalt lihtsamana ette.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika lõhest õhukesed viilud ja piserda üle 1 laimi mahlaga.

2. Teine laim pressi segule, mis koosneb krevettidest ning sibula-, tomati- ja avokaadokuubikutest.

3. Maitsesta segu ning serveeri koos lõheviiludega.

4. Piserda peale veel laimimahla ja soovi korral ka pisut õli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa