Peotoidud  » Muu

Rabarberi-toorjuustutort

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Koogi kaunistamiseks sega toored rabarberitükid pruuni suhkruga ja aseta need koogile vahetult enne serveerimist. Kogus 8 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Purusta küpsised ja sulata või ning sega kokku.

2. Suru küpsisemass vooderdatud koogivormi põhja.

3. Puhasta ja tükelda rabarber ning keeda suhkruga moosiks.

4. Nõruta moos läbi sõela, et eraldada vedelik ja tahkem mass.

5. Vahusta toorjuust suhkru ja vanillisuhkruga.

6. Vahusta eraldi rõõsk koor ja sega toorjuustu hulka.

7. Paisuta ja sulata želatiin ning lisa läbi sõela nõrgunud rabarberivedeliku hulka.

8. Lisa želatiiniga rabarberimahl toorjuustukreemi hulka.

9. Määri sõelale jäänud rabarberimoos küpsisepõhjale ja vala peale toorjuustukreem.

10. Tõsta kook paariks tunniks külma tahenema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa