Peotoidud  » Muu

Rabarberiplaadikook pähklise purukattega

Keskmine hinne: 3.24 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Suur plaaditäis lihtsat rabarberikooki kodus olevatest ainetest. Põhi on mahlane ja rabarberitest hapukalt lahe, peal vahva krõbe purukate – kokku imehea kooslus nii ahjusoojalt kui ka jahtunult. Kui sulle pähklid meeldivad, haki ka neid purutaina hulka. Kogus 16 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Vahusta munad suhkruga, lisa õli ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Laota taians küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (nt 45 x 35 cm).

2. Tükelda rabarberid ja laota põhjale. Näpi kokku purutainas ja puista koogi peale.

3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30–40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maili 09.juuni 2014 19:04
Tere! Kui palju peab panema küpsetuspulbrit?
Siiri Kirikal 04.juuni 2014 14:14
Tahame küsijat tänada. Retsept sai nüüd õigeks, muna oli põhjast tõesti välja jäänud.
küsija 03.juuni 2014 14:34
Kas tõesti põhja sisse muna ei käi?
1