Peotoidud  » Muu

Rabarberikreemi ja maasikatega Pavlova

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Hapukas rabarberikreem, magus krõbe beseepõhi ja värsked maasikad on imehea maitsekooslus, mis ei jäta kedagi külmaks. Kaunista beseetort kreemiga vahetult enne serveerimist, muidu kaob besee mõnus krõbedus. Kaunista maasikatega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisa vahustamist jätkates vähehaaval suhkur ja vahusta edasi, kuni saad läikiva tihke vahu (7–8 minutit). Lisa ka sidrunimahl ja sõelu hulka maisitärklis. Sega ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ringikujuline tordipõhi. Vajuta lusikaga ääred kõrgemaks ja vormi seest
täidise jaoks õõnsaks. Küpseta ahjus 150 kraadi juures u 1 tund.

2. Keera kuumus kinni ja lase lahtise uksega ahjus kuivada.

3. Samal ajal kuumuta potis keemiseni tükeldatud rabarberid, pooleks lõigatud vanillikaun koos noaotsaga välja kaabitud seemnetega, vesi ja suhkur. Keeda tasasel tulel u 15 minutit, lase täielikult jahtuda. Vahetult enne serveerimist vahusta koor ja sega külma moosiga (eemalda enne vanillikaunatükid). Kaunista maasikatega ja naudi kohe!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa