Peotoidud  » Muu

Mustika-juustutort valge šokolaadiga

Keskmine hinne: 2.96 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Maitsev juustutort sobib igaks tähtpäevaks. Kasuta tordis värskeid või külmutatud mustikaid, mida just parajasti on. Tort peaks enne serveerimist üle öö külmas seisma.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 26 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtele.

2. Mikserda toasoe toorjuust koos suhkrute ja kohupiimaga. Lisa tärklis ja ükshaaval munad, samal ajal mikserdamist jätkates. Lõpuks sega hulka hakitud valge šokolaad.

3. Laota täidis põhjale, puista peale mustikad ja veidi suhkrut. Küpseta 175° juures 50 minutit.

4. Lülita ahi välja ja lase tordil küpseda ahju järelkuumuses veel 30–40 minutit. Lase jahtuda ja seejärel üle öö külmas seista. Kaunista mustikate ja suhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Airi 10.veeb 2016 13:28
Minu üks vaieldamatu lemmik. Olen teinud ka šokolaadiküpsistega. Küpseda tahab kaua (olen hoidnud ahjus umbes tunni).
Kita 04.okt 2014 09:01
Minul kahjuks ei õnnestunud - jäi vedel. Kas siis põhjuseks väiksemad munad või taignasse vajunud mustikad ... igatahes proovin úks kord veel.
1