Peotoidud  » Muu

Fenkolisupp valge veini ja Emmentaliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Külmad soolased ja magusad suvesupid Autor: Tiina Lebane
See on pisut teist masti, võib öelda et lausa peen supp, kuid sobib hästi jahedal õhtupoolikul koos sõpradega nautimiseks. Krõbeda koorikuga sepik ja värske või kõrvale – kokku saab meeldejääva maitseelamuse!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika fenkol õhukesteks viiludeks, rohelised tupsud hoia alles supile pealepuistamiseks. Keeda fenkol soolaga maitsestatud vees pehmeks ja püreeri või tambi pudrunuiaga kergelt puruks. Vala potti ka vein ja kuumuta keemiseni.

2. Siis keera kuumus maha, lisa riivitud juust ja hoia potti kuumal pliidil seni, kuni juust on pehmeks sulanud.

3. Klopi koor pehmeks vahuks ja lisa supile vahetult enne serveerimist. Kõige maitsvam on supp veidi jahtunult. Ja ära unusta fenkoli rohelisi tutikesi portsjonitele peale tõsta!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa