Peotoidud  » Muu

Tomati-seenesalat

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Minu vaieldamatu lemmik! Naudin seda värskelt keedetuna ja ülejäänu panen purkidesse. Sobib salatiks liha juurde ja piruka-pitsakatteks. Pakun ka külalistele peolaual. Kasutan metsast leitud suuremaid männiriisikaid, mis pole marineerimiseks just kõige kaunimad. Kogus 2 liitrit.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Kuumuta pannil pool õlist ja hauta seal mõned minutid sibulat, seeni ja porgandit. Lisa tomatitükid, küüslauk ja tšilli ning hauta pehmeks.

2. Maitsesta soola, suhkru, pipra ja äädikaga, keeda veel 5 minutit. Vala enne kaanetamist igasse purki pisut ka õli peale (nii säilib salat paremini ega jää pealt kuivaks).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa