Peotoidud  » Muu

Kõrvitsapesto brioche'iga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Värvid toidus Autor: Maia Smõslova
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Pane kõik pesto komponendid köögikombaini ja blenderda ühtlaseks massiks.

2. Mõõda kõik vinegreti komponendid anumasse ja surista sauseguriga ühtlaseks kreemjaks kastmeks.

3. Lahusta pärm leiges vees. Sega juurde umbes 1 dl jahu ja jäta sooja kohta seisma.

4. Vala ülejäänud jahu suurde kaussi. Lisa piim, suhkur, sool ja munad ning sega korralikult läbi. Vala hulka vee-pärmi-jahusegu ja sõtku juurde toapehme või. Kata kauss rätiga ja jäta tainas kerkima.

5. Kui tainas on kerkinud kahekordseks, vormi meelepärase kujuga sai või küpseta keeksivormis. Kui küpsetada vormis, lase tainal veel kahekordseks kerkida.

6. Määri soovi korral pealt munaga ja küpseta 190-kraadises ahjus 30-35 minutit.

7. Lõika brioche'ist parajad tükid ja rösti ahjus. Serveeri brioche'i kõrvitsapestoga. Kui soovid lisada eelroale pisut hapukust, paku juurde kõrvitsavinegretti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa