Peotoidud  » Muu

Jõhvikakorvikesed kitsejuustukreemiga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Toidutare.ee Autor: Eva Pärtel
Põneva maitseüllatusega suupisted kitsejuustukreemise täidisega. 
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Sega nisujahu, sool ja suhkur omavahel. Tükelda külmkapikülm või väikesteks kuubikuteks ja hakka jahusegu sisse näppima.

2. Kui või on jahune, kuid mitte täielikult ühtlaseks massiks segunenud lisa muna ja töötle kiirelt ühtlaseks tainaks. Mässi kilesse ja aseta pooleks tunniks külmkappi ootele.

3. Rulli taigen jahusel pinnal lahti ja vooderda sellega 8-10 korvikeste vormi, mille oled enne võiga kokku määrinud. Tõsta pooleks tunniks külmkappi ootele.

4. Eelkuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta korvikesed kuniks need on kergelt pruunikad (ca 18 minutit). Eemalda ettevaatlikult vormist ja jäta restile jahtuma.

5. Kreemiks vahusta koor suhkruga ning sega toasooja toorjuustuga. Täida jahtunud korvikesed kreemiga, aseta peale jõhvikad ning nirista peale mett. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa