Peotoidud  » Muu

Skoonid juustu ja sibula vürtsmoosiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Skoonid e hommikukuklid ei vaja eelnevat kergitamist ja valmivad seetõttu üsna kiiresti. Lõhnavad ja isutavad!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Raputa ahjuplaadile pandud küpsetuspaberile veidi jahu.

2. Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga. Näpi hulka või. Sega hulka enamik riivjuustust, tõsta peotäis kõrvale pealeraputamiseks.

3. Nirista taina hulka hapupiim ja sega noaga kiiresti läbi. Tõsta mass jahusele lauale ja suru ühtlaseks.

4. Vormi tainas jämedamaks kangiks ja lõika sellest 6 skooni, tõsta ahjuplaadile.

5. Suru iga skooni keskele lusikaseljaga süvend ja tõsta sinna vürtsmoos. Raputa peale ülejäänud juust.

6. Küpseta 10–15 minutit, kuni skoonid on kerkinud ja kuldsed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa