Peotoidud  » Muu

Kalapada rohekarpidega

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
See on põnev nädalalõpuroog, kus hõrguks lisandiks kookospiimaga keedetud kalakarris ka eksootilised rohekarbid. Kui viimaseid poest ei leia, saab ka nendeta hakkama. Serveeri kalapada koos metsiku riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta karrit keskmisel kuumusel malmist paja põhjas õlis segades minuti jagu. Lisa kookospiim ja puljong, kuumuta keemiseni kaane all.

2. Viiluta pestud porru, haki jämedalt sidrunhein. Tükelda lillkapsas ja brokoli väikesteks õisikuteks. Lisa kõik potti ja kuumuta taas keemiseni.

3. Sega vesi jahuga ja sega patta. Keeda väiksel kuumusel u 8 minutit, suurenda kuumust ja lisa tükeldatud kala ja karbid. Keeda 3 minutit, maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga ning naudi kohe koos kuuma aurutatud metsiku riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa