Peotoidud  » Muu

Paneeritud seakarbonaad

Keskmine hinne: 3.77 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Serveeri seakarbonaadi prae-, keedu- või ahjukartulite ja hapukapsaga. Samuti sobivad lisandiks hautatud aedvili ja hapukurk.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika seakarbonaadist 1,5–2 cm laiused lõigud, millest igaühe külge jääb ribikonditükk.

2. Puhasta kondiots kelmest ja vasarda liha kergelt (nii et see jääb sõrmepaksune). Vormi lihatükid ovaalseks, maitsesta soola-pipraga.

3. Kasta muna-piimasegusse, veereta riivsaias ja prae kuumas rasvas helepruuniks.

4. Pane soovi korral ahju 200° juurde 5–10 minutiks järelküpsema.

5. Vala enne lauale andmist praerasvaga üle.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
raks256 23.okt 2016 19:19
sa vist ei lugenud retsepti isegi läbi?
vahejutuks 05.märts 2015 12:23
Ei see liha pehmeks lähe nende minutitega.Alla tunni ei maksa jännatagi mitte.
1