Peotoidud  » Muu

Hakklihatäidisega filotainarullid

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: Oma Maitse Autor: Katrin Press
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Täidise jaoks haki sibul ning hauta õlis kuldseks. Lisa hakkliha, prae kergelt läbi ja maitsesta siis vürtside, granaatõunasiirupi ning seedermänniseemnetega.

2. Sulata või. Võta filotainas pakendist, rulli lahti ja võta vajaminevad 8 lehte. Lõika need pikkupidi pooleks, tõsta kihid üksteise peale ja kata niiske käterätiga.

3. Aseta üks filotainariba enda ette, pintselda kiiresti ja korralikult sulavõiga, seejärel pane peale teine kiht ja kata samuti võiga. Tõsta teelusikaga lühemasse serva täidist, keera ühe korra rulli, siis voldi pikemad küljed keskele, pintselda nähtavad pinnad võiga ja rulli “sigar” kokku. Määri ka pealt võiga ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee samamoodi, kuni kogu tainas saab otsa.

4. Eelsoojenda ahi 180 kraadini ja küpseta 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa