Peotoidud  » Muu

Seene-oasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Olenevalt seente soolasusest loputa või leota need.

2. Lõika oakaunadel otsad maha ja lõika kaunad 3–4 cm pikkusteks juppideks. Keeda ube enne keema lastud, soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Kurna sõelal ja vala üle külma veega, et ubade värv säiliks. Lase jahtuda.

3. Haki seened ja lõika kartul kuubikuteks. Vala kaussi ning lisa oad ja roheline sibul.

4. Sega kokku hapukoor, majonees ja till ning vala ülejäänud komponentidele. Sega ja lase enne serveerimist vähemalt tund aega maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa