Peotoidud  » Muu

Iirise-kamapallid

Keskmine hinne: 3.13 Allikas: Kama. Eesti rahvustoit Autor: Lia Virkus
Kass Arturi kooki, vana head nostalgiamaiust teavad kõik. Täisteravilja-hommikueine ehk kamapallidega on seda lausa lust ja rõõm valmistada. Väikesed pallikesed hakkavad sulanud iirisemassiga hästi kokku ja neid saab panna kaunilt ka paberist muffinivormidesse.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 1‒2 tundi jahedas

Kogus: 12 portsjonit
1. Sulata suures potis madalal kuumusel või. Lisa iirised ja sulata pidevalt segades ühtlaseks massiks.

2. Tõsta pott tulelt ja sega hoolikalt juurde kamapallid.

3. Lase veidi jahtuda ja jaga paberist muffinivormidega vooderdatud muffinipanni.

Lase vähemalt 1‒2 tundi jahedas seista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa