Peotoidud  » Muu

Küpsetatud meriahven fenkoliga

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Palju valget maitsvat liha ja vähe luid.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Loputa kala külma veega ja tupsuta kuivaks. Maitsesta soola ja pipraga nii seest kui väljast.

2. Lõika fenkolid ja sidrunid viiludeks. Täida kaladel kõhuõõnsused fenkoli- ja sidruniviiludega ning basiilikulehtedega. Pane ülejäänud fenkol, basiilik ja sidrun ahjupannile.

3. Tõsta peale kalad. Nirista kaladele oliiviõli ja küpseta 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa