Peotoidud  » Muu

Konjakikastmes kanasüdamed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Silva Soobik
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Puhasta südamed, loputa, lõika tükkideks.

2. Pruunista kiiresti kuumas võis. Maitsesta soola ja pipraga, vala peale koored ja hauta.

Enne serveerimist lisa konjak.

HEA TEADA!
Konjakikastmes kanasüdamed sobivad kiireks argiõhtusöögiks. Valmistamiseks kulub vähe aega ja kui konjak välja arvata, pole ka kulud suured. Arvestada tuleks, et kanasüdamed on lihaselised ja väga pehmeks nad ei lähegi. Sobis hästi jasmiiniriisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Viljar 20.märts 2015 13:01
Valmistamiskirjeldu-
sest võib järeldada et foto ei ole sellest toidust,
1