Peotoidud  » Muu

Gorgonzola ja meega bruschetta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Lihtsamat suupistet külaliste üllatamiseks olla ei saa! Veerand tunniga valmivad imehead ahjusoojad itaaliapärased suupisted.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika sai 1 cm paksusteks viiludeks. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista saiadele oliiviõli. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

2. Määri saiadele Gorgonzolat, puista peale hakitud Kreeka pähkleid ja küpseta ahjus veel 3 minutit, kuni juust hakkab kergelt sulama. Nirista peale vedelat mett ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa