Peotoidud  » Muu

Eton Mess

Keskmine hinne: 2.8 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtsaimast lihtsam magusroog! Inglismaal oli see tuntud juba 19. sajandil. Kevadist hõngu võib lisada kergelt läbikuumutatud rabarberiga.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 30 minutit külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
1. Vahusta vahukoor: algult kergelt ja edasi juba suhkrut lisades, kuni saad pehmete tippudega vahu.

2. Tükelda pooled maasikatest ja suru kahvliga veidi puruks. Sega vahukoorega kergelt läbi. Sega hulka purustatud besee.

3. Pane 30 minutiks külmkappi. Serveeri suures kausis või portsjonivormides.

4. Lõika ülejäänud maasikad neljaks ja serveeri. Raputa peale tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa