Peotoidud  » Muu

Sidruni-granita

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Oma Maitse Autor: Kersti Rea
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Pane sidrunikoor ja -mahl ning suhkur potti ja kuumuta pidevalt segades nõrgal tulel, kuni suhkur on lahustunud. Võta pliidilt ja lase jahtuda. Lisa segule vesi ja sega läbi.

2. Vala mass kõrgete servadega metallanumasse, näiteks roostevabasse ahjupanni, ning aseta sügavkülma tahenema. Iga 30 minuti järel tõmba kahvliga segu külmuma hakanud servadest keskele. Tee seda seni, kuni granita on ühtlaselt läbi külmunud.

3. Enne serveerimist võid veel kahvliga segada. Paku jahutatud klaasidest.

HEA TEADA!
Granita’sse võid ka viina segada – saad hea jahutava joogi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa