Peotoidud  » Muu

Kevadine lõhesalat redise ja spargliga

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Kevadtoidud Autor: Pille Enden
Kevadiselt värske köögiviljade ja kuumsuitsulõhega salat sobib ka pühadelauale. Salat tuleb veelgi kergem, kui kartulid välja jätta ja muude köögiviljade osakaalu suurendada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, lisa viimaseks 2 minutiks keeduvette ka sparglid. Nõruta ja jahuta.

2. Klopi kokku kastme ained.

3. Tükelda kartulid neljaks ja sparglid juppideks. Viiluta redised õhukesteks viiludeks. Sega kartulid, sparglid, salatilehed, ürdid ja redised.

4. Sega 2/3 kastmest salatiga. Pane salat taldrikule ja tõsta sellele tükkideks murendatud kala. Lisa hakitud sibulapealsed. Nirista peale ülejäänud kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa