Peotoidud  » Muu

Rabarberi-maasika pirukas

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sega kausis tükeldatud rabarber, maasikad, suhkur ja tärklis.

2. Vahusta toasoe või ja tuhksuhkur. Lisa munakollane ja omavahel segatud jahu ning sool.

3. Rulli tainas kergelt jahusel laual laiali ja vormi kaheksa 20 cm läbimõõduga ketast. Tõsta kettad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jaga täidis ketaste keskele ja tõsta taina ääred pooleldi peale. Pintselda munaga ja raputa peale suhkrut.

4. Küpseta 200kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni pirukad on kuldpruunid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa