Peotoidud  » Muu

Pohlaparfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kamatoidud Autor: Lia Virkus
Hea magustoit, mille saad mitu päeva varem valmis teha, sügavkülma panna ja siis vajalikul hetkel serveerida. Kui ei malda oodata läbikülmumist, naudi kokkusegatuna mõnusa pohla-kamavahuna. Ikka hea!
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + 6 tundi kuni üle öö külmas

Kogus: 8 portsjonit
1. Vahusta koor ja sega hulka kondenspiim.

2. Purusta pooled pohlad kahvli või sauseguriga, pooled marjadest võiksid jääda terveks. Sega pohlad ja püree kamavahu hulka ning sega hästi läbi.

3. Vooderda piklik keeksivorm või väikesed vormid toidukilega. Kalla vaht vormi ja kata ka pealt kilega.

4. Hoia sügavkülmas vähemalt kuus tundi või üle öö.

5. Kummuta vormist välja, puista peale pisut kamajahu ja kaunista pohladega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa