Peotoidud  » Muu

Ploomikook mandlite ja toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Vahusta toasoe või suhkruga ja lisa ükshaaval munad. Sega hulka jahud ja sool. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva u 26 cm läbimõõduga koogivormi põhja.

2. Klopi kokku toasoe toorjuust, munad ja suhkur ning vala tainale. Vajuta ploomid kergelt toorjuustusegusse, nii et lõikepind jääks peale.

3. Sega väikeses potis kokku suhkur, või ja mandlid ning kuumuta, kuni suhkur-või on sulanud ja mass ühtlane.

4. Tripsuta mandlikatet koogile ja hõõru ettevaatlikult laiali nii, et seda satuks kõige rohkem just ploomidele.

5. Küpseta kooki 180kraadises ahjus 35–40 minutit. Lase vormis täielikult jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa