Peotoidud  » Muu

Õunastruudel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Töötle taina koostisained ühtlaseks massiks. Mässi kilesse ja hoia 30 minutit toatemperatuuril.

2. Sega rosinad rummiga ja jäta “tõmbama”. Tükelda õunad, sega suhkru ja kaneeli, röstitud mandlite ja rummirosinatega.

3. Rulli tainas võimalikult õhukeseks ja pintselda sulavõiga, jäta paar supilusikatäit võid alles. Puista tainale purustatud küpsised, kata täidisega ja rulli tihedalt kokku. Vajuta otsad kokku ja peida need, et täidis välja ei valguks.

4. Aseta rull küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri pealt sulavõiga ja küpseta 20 min 220 kraadi juures ja seejärel 20–25 min 180 kraadi juures.

5.Valmis struudlit võid pealt veel sulavõiga pintseldada. Serveeri jahtunult, puista peale tuhksuhkrut. Kõrvale paku pruuni suhkruga vahustatud vahukoort, millele on maitseks lisatud pisut rummi ja vanilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa