Peotoidud  » Muu

Hasselbacki kartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Krõbedad rootsipärased ahjukartulid, mis ka maitselt maruhead
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid. Tee terava noaga kartulisse tihedalt vertikaalseid sisselõikeid nii, et kartuli alumine osa jääb terveks (seda on mugav teha puulusikal – nii ei lõika lõpuni välja). Tõsta õli või võiga määritud ahjuvormi, lahtilõigatud pool üleval.

2. Nirista kartulitele peale õli või sulavõid, maitsesta soola-pipraga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit, aeg-ajalt vormi põhjast võetud õli või võiga üle niristades. Puista peale riivjuust või riivsai ja küpseta veel 10 minutit või kuni kartulid on krõbedad ja kuldsed, muidugi ka pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa