Peotoidud  » Muu

Luksuslik lõhetasku toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lehttainapirukad.
Valmistusaeg: 40-60 min

u 15 minutit + u 30 minutit küpseb ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Haki keedetud munad, sega toorjuustu ja tilliga, maitsesta. Lõika lõhe tükkideks ja sega ained omavahel. Lõika lehttainalehed pooleks (nelinurkseks). Pane täidis peale, keera kokku kolmnurkseks, vajuta kahvliga servad, määri lahtiklopitud munaga ja pane pirukad küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 200°C juures 20-30 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Toomas50 24.nov 2007 22:22
Kas külmsuitsutatud või kuumsuitsutatud lõhe?
1