Peotoidud  » Muu

Keedetud vähid

Keskmine hinne: 2 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Et vähid on meil delikatess, on nende keetmine püha ja pidulik tegevus.
Valmistusaeg: 20-40 min

Kontrolli, et kõik vähid on elus ja pese need hoolikalt külma jooksva vee all puhtaks.
Lase vesi koos soolaga keema.
Pane vähid keevasse vette ja kata värske tilliga.
Keeda kaane all 7-10 minutit.
Küpsemisaeg oleneb vähkide suurusest.
Kurna leem kaussi.
Pane vähid leemesse tagasi.
Jahuta vähid leemes ja lisa serveerimisel värsket tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maris 20.aug 2012 17:48
Jah, ma tean, et need on head, aga siiski - ma ei suudaks ealeski neid keevasse vette panna. Ma hakkaks nutma vist.
mhmh 14.apr 2010 20:38
kus kohast ma neid elusaid leian ?:D
neltsu2 05.jaan 2010 14:47
mina ei suudaks kedagi elusalt ära keeta!
kaisa 23.jaan 2009 20:26
me käime suuri krabisid ookeanist aegajalt püüdmas tuttavaga. jube mässamine, võrkudest välja kiskumisel peab kavalust olema ja kõvasti jõudu :D aga peale suurt võitlust on ikka hea tunne küll neid potti keema tõsta ja mm kui maitsvad nad on, krabipulkadega ei anna võrrelda kuidagi :P
maverik 20.märts 2005 03:23
mina ei suudaks sellist toitu iial valmistada - aga sööja oleks minust küll
1