Peotoidud  » Muu

Lõhe ja lõhemarja suupisted

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Meie Annid
Kokasaate "Meie Annid" 29.12.2008 retsept.
Lõika lehttainast kas ümmargused või kandilised tükid. Tee suupisteid täpselt nii palju, kui ära jõuate süüa. Küpseta suupistepõhjad ahjus 220-250 kraadi juures umbes 15 minutit. Sega omavahel toasoe toorjuust ja vahustatud koor. Haki segusse till, murulauk ja pigista juurde veidi sidrunimahla. Vajadusel maitsesta soolaga. Viiluta lõhest õhukesed viilud. Lase liiter vett potis keema ning lisa sellele 1 tl soola ja spl valget veiniäädikat. Alanda kuumust, et vesi ei keeks väga suurte mullidega. Löö vutimunad ükshaaval ettevaatlikult otse vette ja keeda neid 2-3 minutit (nii saad „kadunud munad"). Tõsta lehttaina põhjale toorjuustusegu, osadele soolakala ja osadele kalamarja ning igale üks vutimuna. Kaunista tillioksaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elin E 18.mai 2011 20:50
ma pidin neid koolis tegema aga unustasin sidruni ja vutimunad lisada ning kuna olin laisk, siis kasutasin maitsetaimedega toorjuustu ja segasin selle vahukoorega, peale panin tilliga graavilõhe, ülihea tuli, õpetaja tuli hiljem ja kiitis, et väga maitsev ja tohutult hea õhuline oli. täna tuli mul jälle selle isu ja otsisin siis retsepti välja, selleks, et ahjutemperatuuri ja aega vaadata, aga järgin enda retsepti ja ei ole tahtmist ka seda retsepti enam järgi proovida :):Y:)
Kadri 01.aug 2009 15:19
Proovisin ka neid oma külalistele teha, aga ei tulnud väga head välja. Esiteks oli probleeme lehttaigna lõikamisega, sellisteks väikesteks ringideks ja samuti ei tulnud mul vutimunad selliselt välja nagu retseptis oli kirjeldatud. Nii et jätsin need üldse lõpuks välja.
Sandra 09.apr 2009 14:15
Tehtud ja väga maitsev oli :Y
1