Peotoidud  » Muu

Kala-carpaccio

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Pidulik eelroog lõhest kaaviari-hapukoorelisandiga.
Loputa lõhe külma vee all, kuivata. Lõika õhukesteks ribadeks ja pane taldrikule. Riputa peale soola ja pipart. Piserda üle sirdunimahla ja õliga. Soovi korral lase tunnike külmkapis maitsestuda. Serveerimiseks sega kokku hapukoor ja kaaviar. Iga lõheportsjoni keskele pane lusikatäis hapukoore-kaaviari segu. Serveeri koos värske salatiga ja röstsaiaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 11.aug 2011 12:53
S.: Kui kala on värske, saab sidrunimahlaga fileed õrnmarineerides tõelise gurmee-roa. Mõnele meeldibki vaid mahlaga ülepiserdatud kala, teised armastavad mõned tunnid tõmmata saanud fileed. Ja kui juhtub, et carpacciot jääb järgmiseks päevakski külmikusse mõni viil, on see endiselt hea saial nahka pista.
S. 11.aug 2011 12:41
Kas keegi on seda retsepti proovinud? Kui jah, postitage tagasisidet palun :)
1