Peotoidud  » Muu

Vähipirukad ehk krevetitäidisega korvikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Väikesed vähilihapirukad viivad lausa keele alla. Selline mahlakas ja kerge soolane suutäis sobib nii kohvilauda kui ka suupisteks õhtusel istumisel. Neid võib ka varakult valmis teha ja enne laualeandmist ainult soojendada. 
Kogus: 8 portsjonit
Pane krevetid sulama ja vähiliha konserveerimisvedelikust nõrguma. Vedelik kasuta hiljem ära kastmes. Aja rasvaine potis keema, lisa jahu ja lase hetk keeda ning seejärel sega hulka ka vein, konservivedelik ja koor. Keeda umbes 10 minutit ning lisa maitseks sool, pipar ja šerri. Sega hautisse ka puhastatud krevetid ja tükeldatud vähiliha ning kuumuta, aga ära keeda, et vähilised sitkeks ei muutuks. Kui oled täidise varakult valmis teinud, siis enne serveerimist aja see koos muretainakorvikestega kiiresti kuumaks. Pane täidis korvikestesse ning kaunista pealt mõne kreveti ja petersellilehtedega. Serveeri kuumalt.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa