Peotoidud  » Muu

Juustukõrsikud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Pärmitainast juustukõrsikud. 
Lisa juustule toasoe vesi ning väheses vedelikus lahustatud pärm ja sool. Sõtku juurde jahu ning viimasena lisa margariin. Sõtku tainas ühtlaseks, kata köögirätiku või toidukilega ja lase kerkida. Kerkinud tainas sõtku uuesti hoolega läbi ning jaota neljaks. Igast osast vormi 10 umbes 30 cm pikkust peenikest kõrsikut, tõsta ahjuplaadile ja lase kerkida. Määri pealt margariiniga ning küpseta 200 kraadi juures praeahjus umbes 10 minutit, kuni kõrsikud on helepruunid. Serveeri õllega või selge puljongiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa