Peotoidud  » Muu

Õlleamps ehk hakklihapallid ketšupi-sibulakastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ungari köök Autor: Peeter Kard
Praetud vürtsikad hakklihapallid ketšupi-sibulakastmes. Sobiv suupiste õlle kõrvale.
Sea- ja veiseliha lasta läbi hakkmasina, maitsestada soola, pipra, paprika, köömnete ja pressitud küüslauguga. Segada hoolikalt läbi ja vormida väikesed paraja suutäie ehk ampsu suurused pallid. Praadida kuumas õlis pruuniks. Valmis pallidesse torgata tikud ja asetada pallid vaagnale.
Peale valada hakitud sibulaga segatud ketšupit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
köögi-krissu 17.veeb 2009 12:47
väga hea amps :) köömnete asemel kasutasin jahvatatud vürtskööment (küll mitte nii suures koguses kui retseptis näidatud - panin u 1/2 tl, aga maitset oli väga hästi tunda) ning järgmine kord panen küüslauku ka topelt!
1