Peotoidud  » Muu

Kartulipüreekorvikesed idamaise täidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Vormi kartulipüreest tordipritsi abil korvikesed. Korvikesi võib soojendada (kui täidis ja kartulipüree on külmad) ahjus, sel juhul määri neid enne pealt munaga. Serveeri soojalt või külmalt.
Kogus: 2 portsjonit
Keeda kooritud kartulid vähese soolaga maitsestatud vees pehmeks. Vahepeal lase piim kuumaks ja lisa võid, et see ära sulaks. Vala keeduvesi kartulitelt ära. Tee kartulid pudrunuiaga või köögikombainis püreeks. Kalla purustatud kartulitele vähehaaval hulka piim ja sega ühtlaseks massiks. Klopi kergelt ja maitsesta soola-pipraga. Vormi tordipritsi abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile korvikesed. Määri pealt ja seest lahtiklopitud munaga ning küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit või kuni kuldkollase värvuseni. Valmista täidis. Lõika kõik köögiviljad ja filee peenikesteks ribadeks. Maitsesta fileetükid broilerimaitseaine ja jahvatatud ingveriga. Lisa 1 sl õli ja sega hästi läbi. Pane üheks tunniks külmikusse maitsestuma. Pane fileeribad tulisele pannile praadima. Kui broileriribad on kergelt praetud, lisa kõik köögiviljad ja prae kergelt läbi. Lisa ananassitükid koos vedelikuga ja magus kaste. Prae kõike umbes 5 minutit ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta täidis lusikaga kartulikorvikestesse, kaunista peterselliga. Korvikesi võib soojendada (kui täidis ja kartulipüree on külmad) ahjus, sel juhul määri neid enne pealt munaga. Serveeri soojalt või külmalt. Ühele sööjale saab antud kogustest 3-4 korvikest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa