Peotoidud  » Muu

Šveitsi lõige ehk juustuga täidetud sealiha-šnitslid

Keskmine hinne: 3.5
Sellel toidul on mitu nime. Lisaks tuntakse kahe sealihatüki vahele paneeritud juustuviiluga rooga ka Cordon Bleu nime all. Cordon Bleu on omakorda ka Prantsuse Kulinaaria akadeemia kaubamärk.
Kogus: 4 portsjonit

600 g sealiha (4 tk )
100 g juustu
100 g sinki
soola, maitseaineid
Paneerimiseks riivsaia, jahu, muna ja pähklipuru


1. Vasarda lihatükid õhemaks ning maitsesta.
2. Vasarda lihatüki servad korralikult õhukeseks!
3. Aseta ühele lihatükile suitsusingi ja juustu viilud ning sinna peale teine asetada teine lihaviil. Vajaduse korral kinnita puutikkudega.
4. Paneeri lihatükid jahu – maitseainete segus, kergesti lahtiklopitud munas ning lõpuks riivsaia – pähkli puru segus.
5. Kuumuta rasv ning küpseta 4…6 minutit mõlemalt poolelt.
6. Serveeri koos küüslaugukartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katrin 13.juuni 2016 01:58
Cordon bleu'd valmistatakse tegelikkuses vasikalihast ja täiteks kasutatakse keedusinki koos Emmentaaleri juustuga või mõne muu min. 4 kuud valminud juustuga
1