Peotoidud  » Muu

Kräsune beseekook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Lihtsalt valmistatav kook, mis meenutab õige pisut kräsupead. Kook on päris magus, aga vaarikad tasakaalustavad seda magusust kenasti.
Esmalt küpseta koogipõhi. Vahusta munad ja suhkur mikseriga, lisa käsitsi segades hapukoor ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Kalla segu 24 cm-se koogivormi ja küpseta 200-kraadises ahjus ca 20 minutit.
Vahusta vahukoor suhkruga. Sega juurde vanillisuhkur, tükeldatud beseed ja vaarikad (jäta osa vaarikaid ka koogi kaunistuseks). Kalla segu küpsenud koogipõhjale ja kaunista vaarikate ning pealeniristatud tumeda šokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
s 05.aug 2014 19:02
Täidis on väga maitsev, kuid antud koogil peaks kindlasti mõni teine põhi olema. Ei sobi absoluutselt kokku.
terri 19.okt 2011 14:13
Kas vahukoorele,võiks tugevdajat ka hulka panna,või rikub koogi maitse ära?:R
Tiina 22.apr 2011 22:53
super kook:) vaarikad asendasin maasikatega ja ka väga hea(Y)
kersti 30.dets 2010 12:31
väga hea kook soovitan teha.
haha 11.juuli 2010 15:04
ei, tglt, ärge unustage lasta koogipõhjal korralikult jahtuda (üsna elemnaarne, aga siiski), muidu vahukoor sulab kohe ära ja koogist saab vedel plögahunnik!
haha 11.juuli 2010 15:02
kui vaarikaid ei pane, kokk/kook lendab õhku
Katakas11 26.apr 2010 16:15
mis juhtub kui vaarikaid ei pane?:)
jussep 15.märts 2010 14:58
musikene, vahukoor tuleb korralikult vahtu lüüa siis ei ole vedel. Teen kõik tordid-koogid vahukoorega ja pole kunagi mingit probleemi
musikene 15.märts 2010 14:40
kas seda kooki võib sügavkülma tahenema ka panna, muidu vahukoor on liiga vedel
KetuPätu 20.veeb 2010 17:36
Issssver. Mina kui täielik ebaõnnestunud söögitegija.. SAIN HAKKAMA ! Tõeliselt lihtne ja mõnus kook. Ahhh, ma ei suuda siiani uskuda, et hakkama sain :P Niiet, kõik minusugused..võtke see kook ette:)
kriszszu 17.veeb 2010 13:15
Hea kook, kindlasti teen veel! to Gerli -umbes 1h, isegi vähem:)
Gerli 13.veeb 2010 13:10
Kas keegi teab kaua sellega aega minna võib?
Anni 11.veeb 2010 13:03
Tegin aga väikeste muutustega,vaarikate asemel kasutasin jõhvikaid,väga hea oli(Y)
liiza 10.veeb 2010 18:53
munade vahustamisel arvestatakse 1 munale 1spl.suhkrut,kui tordipõhja teha,siis lisaks 1-1,5spl jahu.1 muna kohta...aga vahukoorele võib panna suhkrut täpselt maitse järgi,kui vähe,pane juurde
erje 09.veeb 2010 12:53
Meie pere sõi ja kiitis.... väga hea kook....
karru 08.veeb 2010 07:40
ja isuäratav on ka:D
karru 08.veeb 2010 07:40
proovin kindlasti teha
Annika 07.veeb 2010 14:41
Kui kodus sünnipäeva pean siis kindlati teen . Näeb ülihea välja .
Anete 06.veeb 2010 20:11
Nägi isuäratav välja ja proovin kindlasti teha.:P:)
siirikirikal 01.veeb 2010 22:21
õige, nüüd lisatud.
tahaks proovida 01.veeb 2010 17:42
Ei põhjale ega täidisele pole öeldud, millise suhkrukogusega tuleks munad ja vahukoor vahustada
1