Peotoidud  » Pidutse koos meiega

Põldoad suitsulihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ehe Eesti köök Autor: Britt Paju
Õllesõprade hulgas on suupisteks sobivad oatoidud hinnas, seegi roog pole erand. Hea suitsuliha annab siin ainult plusspunkte juurde.
Valmistusaeg: üle 60 min

12 tundi leotamiseks + 45 minutit keetmiseks + 15 minutit praadimiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Leota kuivatatud ube üle öö külmas vees. Loputa ja pane uue veega keema. Koori pinnale kerkiv vaht ja keeda oad 30–45 minuti jooksul pehmeks, aga maitsesta soolaga alles keetmise lõpul. Kurna oad sõelal ja loputa.

2. Pruunista pannil tükeldatud suitsuliha, lisa seejärel küüslauk ja oad. Kuumuta umbes 5 minutit, lisa äädikas, sool ja pipar ning kuumuta veel minuti jagu. Puista peale maitseroheline. Sega kokku kaste ja paku ubade kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa