Peotoidud  » Pidutse koos meiega

Mandlipallid kartuli-maapirnipüreega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihapalli välimusega, aga lihata mandlipallid on hõrgud ja head, tervisele suur pai. Maapirnikartulipudrust saame rauda ja kasulikku inuliini, mis on hea meie kõhule. Mandlipallid on mõnusad ampsud ka suupistelauale!
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja tükelda kartulid ja maapirnid, keeda väheses soolaga maitsestatud vees pehmeks. Purusta samal ajal mandlid, oad, sibul, küüslauk, maitseained, päikesekuivatatud tomatid ja juust ühtlaseks tainaks. Lisa riivsai ja muna, sega ühtlaseks ning lase paar minutit paisuda. Tainas peab jääma vormitav. Lisa vajadusel veel riivsaia.

2. Vormi u 40 väikest palli ja pruunista keskmisel kuumusel pannil.

3. Nõruta suurem osa kartulite keeduveest kaussi ning tambi kartulid ja pirnid pudruks. Maitsesta soola ja õli või võiga. Tarviduse korral lisa veel keeduvett, kuni saad parajalt kreemja püree.

4. Serveeri mandlipallide, pohlamoosi ning aurutatud brokoli ja lillkapsaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa