Peotoidud  » Sõbrapäev

Orecchiette lõhe, krevettide ja aïoli’ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Andrus Laaniste
Selline rammus ja aïoli’ne kalapasta
Kogus: 2 portsjonit
Keeda pasta al dente. Soola lõhefilee õrnalt. Aïoli valmistamiseks vahusta ettevaatlikult toores munakollane, pressitud küüslauk, oliiviõli, sidrunimahl ja sool. Koori tomat ja lõika sektoriteks. Kurgist viiluta kartulikoorijaga õhukesed viilud. Prae hakitud sibul, lisa pasta ning hetke pärast ka tomatisektorid ja kurgiviilud. Seejärel lisa minispinati lehed ja krevetid ning pisut hiljem lõheviilud. Sega kiiresti läbi (oluline on, et lõhe ei küpseks, aga oleks soe), lisa aïoli ja serveeri kohe.
Peale triibuta palsamiäädikakaramelli. Selle tegemiseks kuumuta maitseaineid kuival pannil, lisa siirup ja palsamiäädikas, keeda kokku ja kurna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa